Vindem grasime de porc sarata pe piele, cu strat de carne, grosime de 4-7 cm, ambalat sub vid. Perioada de valabilitate este de 1 an. Comanda minima 500 kg Livrare din Spania.
Prima categorie de carne este de humeral, piese spatulate, precum și flancul de bovine.
Partea de spatalizare poate fi diferită de gradul de moliciune care depinde de locul unde se află. Spatulă de carne de vită este aplicată pentru supă de gătit, gulyases și cutlets. Humeral de carne de vită...
Angajații profesioniști se alătură celei mai bune carne de vită ucraineană cu standardele europene înalte legate de lucrul cu carnea și conservarea acesteia. Compania păstrează toate legile de control veterinar, precum și standardele de calitate ale statului.
După tăierea la temperaturi cuprinse între 0 și 5 grade Celsius, părțile răcoroase ale fileului de carne de vită sunt ambalate în brichete, înghețate cu echipament francez la temperatura de -32 grade Celsius și păstrate la temperatura de -18 grade Celsius. Așadar GaranteazĂ faptul că fileul...